۸ خاصیت شگفت انگیز روغن جوجوبا برای پوست و سلامتی

روغن جوجوبا از دانه های درختچه بیابانی با همین نام گرفته می شود این روغن در طیف وسیعی از درمانهای طبیعی و یا در محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد . روغن جوجوبا خواص مختلفی دارد: کاربرد در آروماتراپی، خواص ضد باکتری و ضد التهابی و … در این مطلب از مجله روزنو به خواص روغن جوجوبا می پردازیم .

خواص روغن جوجوبا
خواص روغن جوجوبا

خواص روغن جوجوبا برای پوست و سلامتی

۱ – مبارزه با آکنه و ضایعات پوستی

روغن جوجوبا در فرمولاسیون های مختلف برای درمان آکنه ضایعات و پوست ، مورد استفاده قرار گرفته و با توجه به خواص ضد التهابی و اثر مرطوب کنندگی که دارد نتایج مطلوبی به همراه داشته است. هنگامی که تغییرات هورمونی و بلوغ باعث می شود تولید بیش از حد چربی پوست می شود ، روغن جوجوبا می تواند در پاکسازی و متعادل نگه داشتن چربی پوست ایفای نقش کند . در یک تحقیق مشخص شد ، افرادی که زخم پوستی داشته و یا مستعد ابتلا به آکنه بودند با ماسک روغن جوجوبا درمان شدند. این ماسک دو یا سه بار در هفته برای یک دوره شش هفته ای استفاده شد که در نتیجه آن ، تعداد کل ضایعات ت ۵۴ درصد در پایان دوره مطالعه کاهش یافت .

حتما بخوانید | ۱۰ راه طبیعی برای درمان خانگی آکنه و جوش

۲ – درمان مشکلات پوستی

روغن جوجوبا برای بهبود و درمان بسیاری از مشکلات پوستی نظیر اگزما، پسوریازیس، و حتی آفتاب سوختگی کاربرد دارد . علاوه بر این به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن با پیری زودرس مقایله می کند . خواص ضد درد و ضد باکتریایی آن روغن جوجوبا نیز قابل توجه و مهم است . روغن جوجوبا را میتوان به عنوان یک کرم ضد آفتاب ، بالقوه دانست که با تشکیل یک لایه مرطوب کننده محافظ از پوست مراقبت کرده و همچنین مانع از رشد انگل در پوست خشک یا ترک خورده می شود . روغن جوجوبا محصولی ایده آلی است برای افرادی است که پوست ملتهب داشته یا مدت زیادی در معرض آفتاب هستند .

۳ – بهبود زخمهای جلدی

روغن جوجوبا به عنوان یک راه ، برای التیام زخم های جلدی پیشنهاد می شود . تحقیقات نشان می دهد که موم جوجوبا مایع می تواند با تحریک ساخت رشته های کلاژن ،به بهبود زخم ها سرعت دهد .

۴ – نرم کننده پوست

اگر دارای پوست خشک و ترک خورده هستید ، با استفاده از روغن جوجوبا می توانند تغییرات محسوسی در پوست خود ببینید . روغن جوجوبا شامل طیف گسترده ای از اسیدهای چرب از جمله اولئیک، لینولئیک، آراشیدونیک و اسیدهای چرب لینولئیک به همراه تری گلیسیرید است که می تواند در بازگردانی چربی و رطوبت طبیعی پوست موثر باشد . لذا در تولید لوازم آرایشی مانند کرم ها و لوسیون های نرم کننده و مرطوب کننده پوست کاربرد فراوانی دارد .

۵ – درمان آرتریت و روماتیسم

روغن جوجوبا با خواص ضد التهابی خود ، بخوبی برای مبارزه با التهابات در بدن شناخته شده است. مطالعات بر روی حیوانات نیز ضد التهابی آن را تایید کرده است . روغن جوجوبا می تواند بصورت موضعی برای درمان آرتریت و روماتیسم، و التهابات مورد استفاده قرار گیرد

۶ – دفع پشه و حشرات

روغن جوجوبا دارای یک اثر جالب برای مراقبت از پوست است . این روغن می تواند به عنوان یک دفع کننده حشرات عمل کند.

۷ –  بهبود و درمان ترک پاشنه پا

روغن جوجوبا درمانی فوق العاده برای پاهای خشک و ترک خورده است . استفاده منظم از روغن جوجوبا برای جلوگیری از پاشنه ترک خورده و نرم کردن آن بسیار موفق است .

۸- پاک کننده طبیعی آرایش

روغن جوجوبا راه حلی مطمئن برای استفاده روی پوست صورت است . به جای استفاده از پاک کننده های آرایش که حاوی مواد شیمیایی، روغن جوجوبا یک ابزار طبیعی است که می تواند خاک، آرایش و باکتری ها را از صورت پاک کند .
اختصاصی مجله روزنو – بازنشر باز ذکرنام و لینک به منبع، مجاز است.

کلیدواژه: روغن جوجوبا چیست , خواص روغن جوجوبا , خواص روغن جوجوبا برای پوست, روغن جوجوبا برای پوست چرب , خواص روغن جوجوبا بر پوست , تاثیر روغن جوجوبا بر پوست , خواص روغن جوجوبا برای پوست ومو , ترکیبات روغن جوجوبا

Tag

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن